Privacy Statement Zone10

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarna omgegaan wordt.

1. Zone10

Zone10 is een In-en Outdoor Sport en Adventure bedrijf. Er zijn situaties waarin jouw gegevens verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Zone10, neem dan gerust contact met ons op!

2. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Zone10. Deze worden hieronder toegelicht.

2.1 Bij het maken van een reservering

Zone10 stuurt via Mailchimp een aantal noodzakelijke e-mails bij het maken van een reservering. Namelijk een bevestiging, eventuele wijziging en annulering. Daarnaast ontvang je nog een reminder en feedback e-mail over jouw gemaakte reservering, mits niet geannuleerd.

2.2 Nieuwsbrieven

Zone10 stuurt via Mailchimp nieuwsbrieven, indien jij je hiervoor hebt aangemeld. Aanmelden is mogelijk via het aanvragen van een reservering, het maken van een reservering, beiden telefonisch en via e-mail. Daarnaast kan je je aanmelden als je contact met ons op neemt. Ook kun je je rechtstreeks aanmelden via de buttons en pagina “nieuwsbrief”.

2.3 Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Zone10 via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een vraag of reservering te maken. Zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele vragen/opmerkingen.

2.4 Analytics

De website van Zone10 verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek, op welke pagina je de site verlaat of welke pagina's je bekijkt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou op de hoogte te houden van de gemaakte reservering, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om met jou in contact te komen.

3. Ontvangers

De gegevens die Zone10 ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

3.1 Mailchimp

De e-mails m.b.t. jouw reservering worden verzonden met Mailchimp. Ook eventuele nieuwsbrieven worden hiermee verstuurd. Op het moment dat jij een reservering maakt worden de volgende noodzakelijke gegevens opgeslagen en meteen verwijderd na de feedback of de annulering e-mail:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • De activiteit
  • Datum en Tijd
  • Het soort uitje
  • Aantal personen
  • Eventuele extra's
  • Eventuele Opmerkingen

Op het moment dat jij je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief worden alleen jouw e-mailadres en naam opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst.

3.2 Neostrada

De e-mail van Zone10 wordt gehost bij Neostrada. Als jij contact opneemt via de websiteformulieren, of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Neostrada.

4. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor een langere tijd bewaard door Zone10, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

4.1 Het versturen van reservering e-mails

De gegevens m.b.t. jouw reservering worden net zo lang bewaard tot de annulering e-mail of feedback e-mail verstuurd is. Hierna worden deze gegevens automatisch verwijderd. Indien je helemaal geen email wilt ontvangen over jouw reservering is dat ook mogelijk d.m.v. het uitschrijven via de link onderaan de reservering e-mails. Let op: je ontvangt bij toekomstige reserveringen dus ook geen bevestigingen meer.

4.2 Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp mits jij je hiervoor hebt aangemeld. De opslag van deze gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kunt je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail naar ons te sturen via privacy@zone10.nl.

4.3 Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Zone10.nl via e-mail, dan worden de gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en bericht, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

4.4 Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem en dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

5. Beveiliging

5.1 Website

Jouw bezoek aan onze website is beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Zone10 privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

5.2 Systemen

Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen of software. Ook deze systemen maken gebruik van een SSL certificaat. De persoonsgegevens die door Zone10 of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Zone10. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

5.3 Apparaten

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

5.4 Fysieke kopieën

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.

6 Jouw rechten

6.1 Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Zone10 vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Zone10. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

6.2 Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Zone10.

6.3 Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Zone10 opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Zone10 al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

6.4 Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Zone10 vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

6.5 Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Zone10 niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

6.6 Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Zone10 jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@zone10.nl onder toezending van een kopie id.-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id. bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

7. Plichten

Zone10 verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Zone10 via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de reserveringsbevestiging te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Zone10 de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Zone10 met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Zone10 behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Zone10 dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Zone10 te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Contact

Heb je nog vragen over jouw privacy? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Zone10
privacy@zone10.nl
Kaalstreek 10
6336 AZ Hulsberg
Btw. Nr. NL8155.02.461.B01
KVK Nr. 14087356

Laatst bijgewerkt op vrijdag 13-december 2019.

Wat mensen van ons vinden!
"Fijne locatie voor een kinderfeestje. Goede begeleiding van bij de activiteiten. Vriendelijke eigenaars."
Ghislaine
Ghislaine Heerlen
"Superstoer verjaardagsfeestje gevierd voor onze tienjarige met zijn vrienden."
Ilona
Ilona Geleen
"De heren hebben zich goed vermaakt. Leuke zaak met leuke mensen... Echt aan te raden!"